Читайте нас в соціальних мережах

Нардеп з Тернопільщини: «Введення воєнного стану показало справжні обличчя окремих політиків»

П'ятниця, 07 грудня 2018 10:02
Ще 26 листопада Верховна Рада України проголосувала та таки ввела воєнний стан в  10-ти областях України.
Від такого рішення особливо невтішеними залишились представники опозиційних сил, які найбільше переживали не за долю країни, а – за вибори.
 
На думку народного депутата від БПП Ігоря Побера, незалежно від результатів голосування за введення воєнного стану, опоненти у будь-якому випадку критикували б українське керівництво.
 
- Якби Президент України нічого не зробив, тобто не було запроваджено воєнного стану, однаково було б погано. Адже тоді б опоненти кричали, що Порошенко нічого не робить. Зараз ведеться активна та колосальна робота щодо переговорів із міжнародними партнерами, ввели воєнний стан – все одно «влада погана». Знаєте, якби на Кремлі був Тризуб, однаково і опозиція, і окремі українці сказали б, що він криво висить. Я до чого веду, що б ми не робили наші опоненти будуть критикувати будь-які дії керівництва, - пояснює депутат ВРУ.
 
Народний обранець переконаний, що під час голосування цього рішення, окремі політичні сили та їхні представники таки продемонстрували свої справжні обличчя. Окрім того, Ігор Побер припустив, що у випадку стабілізації ситуації, воєнний стан продовжувати не будуть.
 
- Я гадаю, що якщо не буде повноцінного чи часткового вторгнення на територію України російських військ, то не буде продовження воєнного стану. Крім того, вибори, за які так сильно переживають наші опоненти, відбудуться вчасно. Не думаю, що якщо вибори відбулися б на два місяці пізніше – 31 травня, сильно щось би змінилось. І це особливо в той час, коли наша країна стоїть на порозі важливих та доленосних подій, які пов’язані із її цілісністю та безпекою, із її обороноздатністю. Знаєте, що продемонстрували під час голосування за введення воєнного стану політичні опоненти та представники різних фракцій? Свої справжні обличчя. Адже опозиція переживала лише за вчасні вибори, за свої власні інтереси. А за долю країни їм було, напевне, байдуже, адже тоді від них ми не чули інших слів, інших думок окрім гасла «Вибори!», - зауважив Ігор Побер.
 
До слова, народний депутат також звернув увагу і на те, що не потрібно сіяти паніки. Саме через істерію та ажіотаж можливе загострення ситуації, яка сьогодні склалася у країні.
ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ