Читайте нас в соціальних мережах

Очільник Тернопільської «За життя» Олександр Кравчук: «З такою тарифною політикою нас чекатиме масове зубожіння»

Середа, 05 грудня 2018 13:20
Голова Тернопільської обласної філії політичної партії «За життя» Олександр Кравчук переконаний, що чергове підвищення тарифів за газ для населення негативно відобразиться на загальнонаціональній ситуації не лише на Тернопіллі, а й у цілій Україні.
 
Як переконаний Олександр Кравчук, влада з кожним своїм новим рішенням дедалі частіше забуває про реальний стан речей із пенсіями, заробітними платами, економікою країни тощо. Затвердження подібних здирницьких тарифів викопує все глибшу прірву між керівництвом держави, купкою олігархів, які не обмежені у фінансових можливостях, та населенням, яке біднішає та покидає рідні домівки для пошуків виходу із ситуації за кордоном.
 
- Влада прикриваючись «благими намірами», «переживаннями за процвітання та долю країни» насправді лобіює свої особисті інтереси. Зокрема, за рахунок підвищення ціни на газ керівництво планує «вичавити» з народу додаткові 9 мільярдів гривень, щоб нібито погасити зовнішні борги. Разом з тим, вона завдяки підвищенню зможе отримати черговий кредит від МВФ, який піде у кишені провладників. Далеко ходити не потрібно. Візьмемо для прикладу нашу Тернопільську область, де середня заробітна плата становить без 10 гривень 7 300 у місяць. Це ж абсурдно, адже в той самий час кількість субсидіантів у нашому краї зменшилась майже у 5 разів! А ціна на газ поки що виросла на 23,5% і це навіть не остаточне підвищення! Якщо порівняти, то у 2013 році ціна за тисячу  кубометрів газу для населення становила трохи більше 900 грн, а зараз – 8559 грн! Тобто ціна зросла приблизно у 600% або майже у 10 разів. Як у такій ситуації вижити звичайній людині?! Мова навіть не йде за пенсіонерів чи малозабезпечені сім’ї. Якщо проаналізувати такі зміни, одразу стає зрозуміло наскільки владі на нас «не однаково». З такою тарифною політикою нас чекатиме масове зубожіння, - висловлює обурення Олександр Кравчук.
 
Лідер Тернопільської «За життя» також наголосив, що чи не єдиною політичної силою, яка реально переймається долею простого українського населення, в тому числі й тернополян, є їхня партія.
 
- Активісти і Тернопільського обласного осередку «За життя», і представники наших районних організацій на Тернопіллі вже неодноразово долучались із допомогою щодо вирішення різноманітних проблемних ситуацій. Люди з кожним днем стають більш свідомими та знімають ті рожеві окуляри, які їм без упину хоче натягти нинішня влада, щоб замили очі «чудовими реформами». Хочу також наголосити, що наша політсила одна єдина, яка розробила та презентувала реальний покроковий план виходу із кризи та встановлення миру. Більше того, ми , після перемоги, скасуємо для пенсіонерів оплату комунальних послуг, саме ми знизимо тарифи на газ для населення втричі. Крім того, лише наша політсила висуватиме єдиного кандидата на пост Глави держави – Юрія Бойка. Саме він зазначив, що його першим основним завданням після перемоги на майбутніх виборах стане боротьба в країні із бідністю, - завершив Олександр Кравчук.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар