Читайте нас в соціальних мережах

Укропівку Любомиру Іваніск нагородили почесною медаллю Добровольчого батальйону «СВЯТОЇ МАРІЇ»

Понеділок, 03 грудня 2018 16:53
За активну волонтерську діяльність та підтримку українських добровольців укропівпка з Хоросткова Любомира Іванісік отримала медаль Добровольчого батальйону спецпризначення «СВЯТА МАРІЯ».
Нагороду вручив голова ветеранів Добровольчого батальйону Іван Солдак напередодні Міжнародного дня волонтерів та Дня Збройних Сил України.
 
Як ділиться сама Любомира Іванісік, це вже не перша нагорода за волонтерство, проте – перша медаль. І хоч вручення стало приємною несподіванкою для укропівки, не покидала думка про наших захисників.
 
- Звичайно, що мені дуже приємно. Такої нагороди я не очікувала. Разом з тим, я і досі продовжую допомагати нашим хлопцям чим можу. Окрім мене, медаль «СВЯТОЇ МАРІЇ» отримали ще 5-6 волонтерів. Під час вручення нас також привітав і голова Гусятинської райдержадміністрації Віталій Батіг. Ще коли я почала займатись волонтерством, він приступив до виконання своїх обов’язків. Саме з того часу він, а також і наш міський голова Степан Гладун допомагали мені у моїй діяльності та підтримували. На мою думку, вкрай важливо, щоб влада на місцях розуміла необхідність такої місії, адже вся допомога – для наших військових, які в голоді, холоді в окопах захищають нас, - ділиться емоціями укропівка.
 
Довідка УКРОПу, Любомира Іванісік розпочала волонтерську діяльність із початком воєнного конфлікту на сході України – у 2014 році. Основним стимулом для укропівки стало те, що захищати наші території відправилось багато хлопців із Хоросткова, серед яких був і її син. За час волонтрества Любомира Іванісік допомогла Добровольчому батальйону спецпризначення «СВЯТА МАРІЯ», 24-тій окремій механізованій бригаді імені короля Данила та 128-мій окремій гірсько-штурмовій Закарпатській бригаді тощо.

 

Додати коментар