Читайте нас в соціальних мережах

«Переконаний, санкції з боку США та Європи будуть» - нардеп з Тернопільщини про конфлікт на Керченській протоці

Вівторок, 04 грудня 2018 15:04
Напад на українських моряків у Керченській протоці викликав цілу хвилю жвавих обговорень та суперечок на міжнародній арені.
Нині українська сторона робить усе можливе для заручення підтримкою країн-ЄС та США, представники яких також не стоять осторонь відкритого нападу з боку Російської Федерації.
 
На думку депутата Верховної Ради України з Тернопільщини Ігоря Побера, закордонні партнери таки запровадять низку нових санкцій щодо РФ.
 
- Поки що у наших європейських партнерів відкритий напад РФ на наші українські судна в Азові викликає «велике занепокоєння». Однак це цілком закономірно, адже не секрет, що за такий короткий період часу санкції неможливо ввести. Мабуть, для прийняття такого рішення повинен зібратися парламент тощо. Я переконаний, що відповідь у вигляді санкцій на дії Кремля – відкриту агресію та нанесення ударів по наших кораблях, з боку Сполучених Штатів Америки та Європи обов’язково буде, - зауважує нардеп.
 
Окрім того, Ігор Побер переконаний, що наше керівництво докладає усіх зусиль для того, щоб міжнародна спільнота таки почула усю правду про конфлікт на Азові та прийняла нашу сторону.
 
- Гадаю, що реакція та дії і Президента України – Петра Порошенка, і міністра закордонних справ України – Павла Клімкіна, – правильні. Практично на усіх міжнародних площадках ( і було зібрано ООН, і на саміті «Великої двадцятки» в Аргентині тощо) це питання не лише піднімається, воно є одним із ключових. Переконаний, що більше зусиль з нашого боку докласти неможливо, ми робимо все правильно. Наше керівництво на міжнародному рівні зробило все, що від нас залежало. Правду потрібно доносити та показувати! - наголошує Ігор Побер.
ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ