Читайте нас в соціальних мережах

УКРОП братиме участь у всіх виборах місцевих рад 23 грудня – рішення з'їзду політсили

Четвер, 08 листопада 2018 17:10
УКРОП візьме участь у всіх перших виборах депутатів міських, селищних та сільських рад об’єднаних територіальних громад, які відбудуться в Україні 23 грудня.
Про це під час наради з головами обласних, АР Крим та Київської міської організації УКРОПу в центральному офісі політсили в Києві заявив голова партії, народний депутат Тарас Батенко.
 
За його словами, партія розраховує на один із найкращих результатів з-поміж усіх політсил. Такі прогнози можна робити вже зараз, судячи з кількості прихильників УКРОПу, яка нині стрімко зростає.
 
«Нам є за що боротися. Зараз влада дивиться на УКРОП дуже серйозно, розуміючи, що ми – одна з найжорсткіших опозицій до неї. Ніхто так не критикує діючу владу, як ми», – зауважив Тарас Батенко.
 
Учасники наради одноголосно підтримали проект рішення про участь УКРОПу в усіх місцевих виборах, які відбудуться 23 грудня в Україні.
 
«Ми маємо конкретне завдання – бути представленими в кожній громаді. У місцевих радах має бути щонайменше два-три депутати від УКРОПу. Переконаний, що ми можемо впевнено розраховувати на гідний результат», – наголосив голова секретаріату «Українського об’єднання патріотів» Денис Борисенко.
 
В той самий час очільник Тернопільського обласного осередку «УКРОП», депутат облради Андрій Цибульський розповідає, що на Тернопільщині вибори пройдуть у 5-ти нових громадах та довибори у вже діючій - Байковецькій.
 
«Наш партійний осередок, як завжди, братиме участь у виборах до усіх громад. Відомо, що на Тернопільщині перші вибори відбудуться у 5 ОТГ:Копичинецькій (Гусятинський район), Купчинецькій (Козівський район), Монастириській (Монастириський район), Білецькій та Настасівській (Тернопільський район). Також додаткові вибори призначені у Байковецькій громаді, а саме – у селах Гаї-Шевченківські, Соборне та Чернелів-Руський. Звичайно, що першочергово робитимемо ставку на прохід саме у міські громади – Монастириську та Копичинецьку. А у інших громадах робитимемо точкову ставку на проході гідних кандидатів. Слід враховувати і конкуренцію, оскільки перед президентськими виборами кожна партія, а за попередніми підрахунками їх буде близько 15-20, братиме участь. Попри це ми налаштовані на подолання прохідного бар’єру», -пояснив Андрій Цибульський.
 
Як відомо, 23 грудня 2018 перші вибори відбудуться у 123 ОТГ. Волевиявлення заплановане у 15 міських, 21 селищній та 87 сільських громадах у 21 області України. Протягом трьох попередніх років, з 25 жовтня 2015 до 29 квітня 2018 року, в Україні було призначено 707 перших місцевих виборів.
ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ