Читайте нас в соціальних мережах

Ігор Побер: Під час приватизації головне, щоб державні підприємства не потрапили до рук Росії

Середа, 15 листопада 2017 16:57
Днями депутати підтримали в першому читанні проект Закону України «Про приватизацію державного майна», розробленого Кабміном спільно з міжнародними експертами.
Відповідне рішення підтримали 258 народних обранців. Про позитивні сторони такого законопроекту в прямому ефірі телеканалу «Еспресо» розповів народний депутат України від фракції БПП Ігор Побер.
– Я підтримую закон про приватизацію і вважаю, що його потрібно прийняти. Наприклад, наша залізниця доведена до крайнощів. Потрібно, щось робити, аби це змінити. Багато хто каже, що зараз не час приймати такі закони, адже в країні йде війна, економіка погіршується. Найголовніше – це прописати правильні та чіткі правила, за яких ця приватизація буде дійсна, – зазначив Ігор Побер.
Нардеп вважає, що утримувати українські державні підприємства неефективно. Ігор Побер зазначив, що весь процес роздержавлення контролюватиме САП та НАБУ.
– Під час приватизації головне, щоб державні підприємства не потрапили до рук Росії. Ми вже проголосували у першому читанні, а до другого всі недоліки законопроекту комітет доопрацює, депутати внесуть правки. Тоді ми вийдемо на єдиний закон, який буде влаштовувати всіх,додав народний депутат.

 

Коментарі  

+1 #1 Олег 15.11.2017, 21:46
Головне щоб підприємства попали у руки жидів
Скарга

Додати коментар