Читайте нас в соціальних мережах

Ігор Побер: Польща – основний адвокат та лобіст українських інтересів у Європі

Вівторок, 14 листопада 2017 10:32
Стосунки України та Польщі останнім часом різко погіршуються. Причиною цього стали різні погляди на історію.
Окрім цього, нещодавно польський президент Анджей Дуда заявив, що хоче, аби серед українських високопосадовців не було людей з антипольськими поглядами. Свою позицію про те, чи варто псувати взаємини зі ще однією державою-сусідом в ефірі телеканалу «Еспресо» висловив народний депутат від фракції БПП Ігор Побер.
– Польща – основний адвокат та лобіст українських інтересів у Європі. Це однозначно, тому ніяких напружених стосунків між нашими країнами бути не може. Звісно, в Польщі є багато радикальних сил, які досить негативно ставляться до української історії та традицій. Я переконався в цьому, коли зустрівся з нашими земляками в Українському домі в Перемишлі. Вони розказали нам багато неприємних речей, які ми слухали з подивом,розповів Ігор Побер.
Політик сподівається, що Україна та Польща таки дійдуть консенсусу під час зустрічі президентів Петра Порошенка та Анджея Дуди.
– Ми ні у жодному разі не повинні нагнітати обстановку з Польщею, хоч претензій є багато, але потрібно все чітко обговорити,додав нардеп.

Коментарі  

+5 #1 Олег 14.11.2017, 10:36
Все не так. Польща побачила які злодії при владі і не хоче мати з ними справу!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ