Читайте нас в соціальних мережах

Прем’єр відзначив лідера «Народного фронту» за сміливу позицію в критичний час

Вівторок, 14 листопада 2017 09:08
Найближчим часом в Україні необхідно ввести парламентсько-президентську форму правління. 

Про це заявив лідер партії Арсеній Яценюк під час всеукраїнського з’їзду «Народного фронту». На зібранні були й представники Тернопільщини на чолі з народним депутатом Романом Заставним.

Свою підтримку народнофронтівцям висловили європейські політичні лідери та Прем’єр-міністр України. Останній пригадав, як голова «Народного фронту» Арсеній Яценюк проявив державницьку позицію і не побоявся взяти відповідальність за державу в критичному 2014 році, аби не дати розвалити її.

Відтак команді Арсенія Яценюка до сьогодні вдалося втілити ряд реформ, над якими не припиняють працювати далі. Для переходу на парламентсько-президентську форму правління, «Народний фронт» закликає привести повноваження Президента України у відповідність до Конституції. Також  змінити закон про Кабінет міністрів. Зробити це, за словами Арсенія Яценюка, треба до наступних виборів 2019 року.

Водночас партія «Народний фронт» дбатиме про обороноздатність країни, повернення окупованих Донбасу і Криму державі, зробить все, щоб заблокувати газову мережу «Північний потік-2», відстоюватиме санкції проти московського ворога, готуватиме закони для вступу в Євросоюз і НАТО, запроваджуватиме антикорупційне судочинство в Україні, завершуватиме децентралізацію влади тощо.

Арсеній Яценюк подякував кожному члену «Народного фронту», що в складні часи ніхто з них не здався:

«Наша команда не розпалася. Ви проявили велику силу волі і характеру. Ви довели всім, що незважаючи на труднощі, ми йдемо разом».

Найближчим часом команда «Народного фронту» й далі докладатиме зусиль для втіленням реформ і відпрацювання кожного відданого за неї голосу виборця.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ