Читайте нас в соціальних мережах

На виборах до Лановецької ОТГ список УКРОПу очолив волонтер Валерій Собчук

Четвер, 12 жовтня 2017 09:45
Тернопільська обласна організація політичної партії «Українське об’єднання патріотів - УКРОП» висунула п’ять своїх кандидатів на вибори до Лановецької громади.

Нагадаємо, волевиявлення у новостворене об’єднання відбудеться 29 жовтня цього року. Першим номером у цьому списку є приватний підприємець Валерій Собчук, який активно займається волонтерством.

Валерій Собчук народився 1977 року в селі Іванківці, що на Лановеччині. Навчався у Лановецькій загальноосвітній школі № 1, опісля закінчив Лановецьке професійно-технічне училище № 31. З 1995 до 1997 року служив у лавах Збройних сил України. З 2004 року – підприємець. Член виконавчого комітету Лановецької міської ради.

У Ланівцях Валерія Собчука добре знаю, перш за все, як активного волонтера.

– Від початку війни я допомагаю хлопцям на Сході. Разом із іншими волонтерами ми неодноразово відправляли їм посилки. Так, ми допомогли роздобути оптичні приціли та прилади нічного бачення. Скоро прийде зима, тому бійцям потрібно ще й теплий одяг, – розповідає пан Валерій.

Зовсім недавно Валерій Собчук з друзями-однодумцями відремонтували та відправили у зону АТО «УАЗа», який раніше виконував функцію карети швидкої допомоги.

Пан Валерій, як голова ради підприємців при Лановецькій районній державній адміністрації, розповів, що надалі вони планують обговорювати оподаткування підприємців  та стимулювати малий і середній бізнес, чим будуть розвивати місцеву громаду.

Коментарі  

0 #1 Олександр 12.10.2017, 14:38
Він спочатку родився, а потім вчився. Чи навпаки. Перед публікацією читайте матеріали.

Валерій Собчук народився 1997 року в селі Іванківці, що на Лановеччині. Навчався у Лановецькій загальноосвітні й школі № 1, опісля закінчив Лановецьке професійно-техн ічне училище № 31. З 1995 до 1997 року служив у лавах Збройних сил України. З 2004 року – підприємець. Член виконавчого комітету Лановецької міської ради.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ