Читайте нас в соціальних мережах

Мешканці трьох громад на Тернопіллі у виборчих бюлетенях побачать імені укропівців

П'ятниця, 06 жовтня 2017 08:05
Тернопільська обласна організація політичної партії «Українське об’єднання патріотів - УКРОП» на вибори до ОТГ, 29 жовтня, висуває своїх кандидатів у трьох громадах: Зборівської, Хоростківської та Лановецької.

У списках партії – нові, амбітні та результативні кандидати.

На відміну від інших політичних партій, які висуватимуть на виборах в основному депутатів, що вже були залучені в певних корупційних діях, ми хочемо включити до своїх списків нових людей. Ці кандидати хочуть спробувати себе в політичній діяльності. Серед них і люди, які після майдану переосмислили власне життя та хочуть внести свою лепту в державотворення, – обласного осередку партії «УКРОП», голова фракції у Тернопільській облраді Андрій Цибульський.

У списках партії 25 кандидатів до Хоростківської ОТГ, 23 – до Зборівської та 5 – до Лановецької. Укропівці ставлять собі за мету набрати у кожній із громад як мінімум 5% голосів виборців. Проте це є мінімальний план, адже політсила своїми партійцями, зокрема і активними депутатами облради, зарекомендувала себе як дієва організація. У більшості районів області знають про партію «УКРОП» як таку, що захищає інтереси людей та стає на їх бік. Відтак, репутація працюватиме на кандидатів.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ