Читайте нас в соціальних мережах

Відомий нардеп на прикладі Тернополя показав як на всеукраїнському рівні хочуть знищити патрульну службу поліції

П'ятниця, 15 вересня 2017 13:07
Український депутат та УКРОПівець Віталій Купрій розповів студентам ТНЕУ про недоліки тернопільської поліції.

Народний депутат України від політичної партії «УКРОП» Віталій Купрій 13 вересня зустрівся зі студентами-юристами ТНЕУ, з якими говорив про вади українського законодавства та зачепив важливі проблеми тернопільської поліції.

Після невеличкої екскурсії по аудиторіях юридичного корпусу ТНЕУ, УКРОПівець України говорив зі студентами та викладачами про найбільш наболілі питання в українському суспільстві. Як свідчення нестабільної роботи окремих державних структур,  Віталій Купрій навів приклад нинішнього стану тернопільської поліції.

–   Я сьогодні побував у начальника ГУНП в Тернопільській області Олександра Богомола, від якого дізнався багато цікавих речей. Виявляється, на даний час на службі у патрульній поліції Тернопільської області перебуває 71-на людина. При цьому зарплати в тернопільських поліцейських не є високими, – зазначив Віталій Купрій.

Віталій Миколайович пояснив таку незначну чисельність поліцейських тим, що українська влада штучно не проводить курси підготовки для майбутніх працівників патрульної поліції й не підвищує патрульним зарплати, щоб утворити у державі хаос . Пан Віталій вважає, що українські депутати навмисне створюють у країні таку штучну ситуацію для того, щоб потім висунути ідею про об’єднання Національної гвардії України із патрульною поліцією.

Віталій Купрій також згадав і про корупцію в державі, наголосивши, що найбільшим злом в Україні, окрім корупціонерів, може бути лише правоохоронець, який покриває цього корупціонера та злочинця.

Довідка: За підсумками Головного Управління Національної Поліції в Тернопільській області, протягом трьох перших місяців 2017 року рівень злочинності у  Тернопільській області зріс більш аніж на 9%, у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Зокрема, цьогоріч у Тернопільській області на 20% збільшилась кількість особливо тяжких злочинів, а відсоток оголошених підозр у 2017 році збільшився в 36 разів.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ