Читайте нас в соціальних мережах

«Одну з наймасштабніших реформ Верховна Рада може прийняти наступного тижня», - Роман Заставний

П'ятниця, 15 вересня 2017 16:15
Вже з понеділка, 18 вересня, Верховна Рада продовжить розглядати судову реформу. Цей період, переконаний народний депутат з Тернополя Роман Заставний, стане знаковим в історії українського парламенту.

«Наступного тижня народні депутати продовжать розгляд одного з найважливіших законопроектів – судової реформи. Це наймасштабніша за обсягом передбачених нею змін та кількістю внесених до неї правок реформа. В історії парламенту України такої безпрецедентної кількості поправок до законопроекту ще не було», - повідомив представник «Народного фронту». - Ця парламентська сесія загалом може побити рекорди Верховної Ради щодо розгляду принципових речей».

Роман Йосипович каже, у сесійній залі проголосує за судову реформу. Головний меседж, який нардеп виділяє в змінах судової системи: «українське правосуддя має стати дійсно правосудним». Тому що решта реформ, впевнений народний обранець, не матимуть жодного значення, якщо в основі не стоятиме верховенство права.

«Саме для цього необхідно фундаментально змінювати судову гілку влади, на що сьогодні маємо одностайність більшості парламентарів, Кабміну, Мінюсту і Президента України, який це задекларував», - підсумував Роман Заставний.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ