Читайте нас в соціальних мережах

«Україна обов’язкова стане повноцінним членом Європейського Союзу,» - Ігор Побер

Субота, 15 липня 2017 16:19
«Саміт безвізу та асоціації» - саме так охрестив глава Української держави Петро Порошенко 19 саміт «України-ЄС».

Офіційна зустріч відбулась в Києві 13 липня за участю Президента України Петра Порошенка, Голови Європейської комісії Жана-Клода Юнкера та президента Європарламенту Дональда Туска. Під час саміту сторони обговорили імплементацію угоди між Україною та ЄС, хід реформ в нашій державі та ситуацію на Донбасі та в окупованому Криму.

Також важливими досягненням української держави, які найбільше акцентували в рамках саміту, став безвізовий режим із ЄС та завершена ратифікація Угоди про асоціацію.

- 19 саміт черговий раз підтвердив, що ми рухаємось в правильному напрямку. Адже ми домоглись і безвізу, яким більше місяця вже користуються наші громадяни, і ратифікації Угоди. Думаю, саме такими поступовими кроками ми безперечно станемо повноцінними членами Євросоюзу. Як наголосив Дональд Туск, ми надзвичайно сильні і йдемо до того, щоб стати частиною ЄС, - прокоментував 19-ий саміт народний депутат України від БПП Ігор Побер.

Нагадаємо, 11 червня почав діяти безвізовий режим із ЄС, а 11 липня завершилася ратифікація Угоди про асоціацію, яка з 1 вересня запрацює на повну силу.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ