Читайте нас в соціальних мережах

Нардеп Ігор Побер розповів чому Україна знаходиться в небезпеці

П'ятниця, 30 червня 2017 09:38
У вівторок, 27 червня, сталося щонайменше два нещасні випадки із вибухами автомобілів людей, чия робота на тісну пов’язана із Антитерористичною операцією.

Через підрив машини у Києві загинув співробітник Головного управління розвідки Міністерства оборони України полковник Максим Шаповал. Правоохоронці класифікували підрив як теракт.

В той  же день на Донеччині під час виконання службових обов’язків, також від підриву авто, загинув співробітник СБУ полковник Юрій Возний, ще троє працівників СБУ знаходяться у лікарні з різними ступенями тяжкості поранення.

- На сьогоднішній день ми знаходимось в небезпеці, - вважає народний обранець з Тернопільщини Ігор Побер, - Рада національної безпеки і оборони України повинна вжити всіх необхідних заходві для посилення охорони. За останні декілька років співробітники СБУ попередили більше 300 випадків тероризму. На жаль, за такий короткий період виявити і попередити всі можливі терористичні загрози не реально. Тим паче, що ми не говоримо про підрив простих людей. Був знищений  полковник спецназу – людина, яка може за себе постояти і яка займається АТО. Дехто стверджує, що його підірвали через бізнес розбірки, однак, про це не може й бути мови. Ми говоримо про загиблого полковника, в нього не було часу для бізнесу.

На думку деяких, причетною до цих смертей є РФ; інші вважають, що це помста з боку ДНР і ЛНР.

- Цього потрібно було чекати. Звісно, що Російська Федерація зацікавлена в показі таких прикрих випадків, які демонструватимуть «непідконтрольну ситуацію в Україні», «терористичні акти в Україні». Багато, хто говорить, що підрив здійснено зі сторони Російської Федерації. Багато хто каже, що це могла бути і помста з боку так-званих ДНР і ЛНР. Коли підірвали Моторолу і вбили Гіві, терорист Захарченко погрожував помститись так само. Зазначу лише одне, терористи з ДНР і ЛНР – це всього-на-всього об’єкти з допомогою, який Росія веде свою гру. Вони просто виконувачі команд з Кремля, - зауважує народний депутат від БПП Ігор Побер.

За його словами підриви автомобілів  є серйозним ударом по нашій репутації , по іміджу Збройних сил України і розвідки.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ