Читайте нас в соціальних мережах

Про поточні успіхи і найближчі плани спілкувалися тернопільські укропівці з головою партії Тарасом Батенком (фоторепортаж)

Четвер, 29 червня 2017 08:14
У День конституції до Тернопільської обласної організації політичної партії «Українське об’єднання патріотів - УКРОП» приїхав очільник політради партії, народний депутат Тарас Батенко.

Традиційна робоча зустріч із активом відбувається уже не вперше і вкотре покликана обговорити внутрішнє життя обласної організації та напрацювати майбутню стратегію.

Під час зустрічі очільник партії розкрив найактуальніші теми життя організації, зокрема майбутні вибори до громад, розвиток мережі парторганізацій, пошук гідних, активних кандидатів та робота з людьми на місцях. Окрім того, розповіли голові політради про оновлені осередки у Чорткові та Заліщиках, де підсилити організацію вирішили місцеві активісти. 

-  Зустріч має на меті, насамперед, познайомитися із новими людьми у партії, відчути настрої нашої обласної партійної організації. В ході розмови ми проговорили проблематику, яка є в районах і узгодили її висвітлення, а також детально проговорили кожну громаду, яка буде йти на вибори та звернули увагу наших партійців на те, яким чином потрібно рухатися у пошуку кандидатів, як вирішувати проблеми, що виникають на місцях, а центральна організація, тобто Київ, допоможе у цьому усім наявним арсеналом. Для нас головне – іти до людей, доносити партійну позицію, ідеологію, яка я вважаю, є ідеологією українського патріотизму, яку сповідує кожен щирий патріот, - говорить Тарас Батенко.

Окреме обговорення викликали і проблеми, з якими зіштовхуються партійці на місцях. У кожному із районів є свої проблемні теми і голова політради порадив виносити їх на публічне обговорення. Таким чином залучення громадськості, журналістів дозволить пришвидшити вирішення питань, адже зрештою, найбільший рейтинг кандидату завжди роблять його справи, а не бігборди чи дороговартісна агітація.

-  У нас сьогодні була робоча зустріч, проте вони у нас завжди передбачають і діалог, тобто відкрите спілкування. Традиційно, усі партійці можуть висловитися, усім надається можливість для пропозицій. Окрім того, є ряд резонансних проблематик, з якими ми сьогодні працюємо, це і котельні на торфі, і захист Дністра, і інші. Обговорення цих проблем дозволяє зняти нові шляхи їх вирішення, - переконаний голова обласної організації партії УКРОП Андрій Цибульський.

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ