Читайте нас в соціальних мережах

Екс-свободівець судитиметься з Надалом через відсутність сесії міської ради

Вівторок, 30 травня 2017 12:43
Екс-свободівець Ігор Турський сьогодні, 30 травня, подав до суду позов по скасування розпорядження міського голови Сергія Надала щодо «перенесення сесії».

Політик зауважує, що у Тернопільській міській раді порушують закон. Адже депутати мають змогу завчасно (не раніше як за 10 днів) знати про чітку дату та час пленарного засідання.

«Треба врешті розібратись з процедурою скликання сесії. Закон говорить чітко, що депутати мають змогу завчасно (не раніше як за 10 днів) знати про чітку дату та час пленарного засідання. Міський голова ж, не знаю за чиїми рекомендаціями, "совгає" як йому заманеться датою сесії "ноу-хау" під назвою "перенесення сесії шляхом внесення змін в раніше видане розпорядження". Законно це чи ні - нехай скаже суд», - пише Ігор Турський у соціальній мережі.

Нагадаємо п’ятнадцяту сесія міської ради вже декілька разів переносили. Зокрема 24 квітня сесію перенесли через сутички, що відбулися під стінами ТМР. А 12 травня сесію перенесли через повідомлення про підпал та відсутність кворуму.

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ