Читайте нас в соціальних мережах

«Ми запізнились із закриттям «Вконтакті» аж на три роки» - нардеп Ігор Побер

Неділя, 28 травня 2017 07:51
15 травня, глава держави підписав указ про нові санкції проти країни-агресора.

Згідно із документом під блокування потрапили і відомі, особливо в країнах СНГ, соцмережі «Вконтакті» та «Однокласники», а також – «Яндекс».

Таке рішення, його правомірність та питання дотримання Конституційних принципів викликало обурення та активне обговорення не лише в багатьох українців, журналістів, а й в представників Міжнародних організацій.

І хоч більшість світових товариств негативно сприйняли ухвалений Президентом України указ, керівництво НАТО підтримує таке рішення і запевняє, що воно є питанням безпеки нашої держави, а не свободи слова.

В цьому переконаний і народний депутат від фракції БПП Ігор Побер:

- Є заява керівництва блоку НАТО і вони підтримують наше рішення про закриття цих сайтів. Я вважаю, що подібні рішення потрібно було прийняти вже давно. У нас в країні вже три роки війна і захищати інформаційний простір потрібно було вже тоді. Коли Президенту Петру Порошенку поставили запитання про утиски свободи слова, тощо, він чітко відповів, що на сьогоднішній день такої свободи слова, як в нас є за 25 років Незалежності - ще не було. І я з цим згідний на всі 100%. Основним зараз є захист від агресора та посилення своєї безпеки на полі гібридної, інформаційної війни, методи якої використовують проти нас, - наголосив політик.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ