Читайте нас в соціальних мережах

«Перевибори Тернопільської міської ради покажуть, кого реально підтримують тернополяни!» - Віталій Цимбалюк

П'ятниця, 12 травня 2017 15:58
Сьогоднішні події під стінами Тернопільської міської ради стали предметом обговорень серед широких кіл політичних експертів.

Після другої невдалої спроби розблокувати роботу представницького органу міста все більш вірогідним є можливість перевиборів всього депутатського складу. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці заявив голова правління у ГО «Тернопіль Європейський» Віталій Цимбалюк

«Не захищаючи жодну зі сторін конфлікту під міськрадою, скажу, що нинішня каденція остаточно себе скомпроментувала перед тернополянами. Замість управляти містом і виконувати свої передвиборчі обіцянки, у міськраді вдарилися в політичні протистояння, які ганьблять наше місто на всю країну. Думаю, що тільки термінові перевибори всього складу ТМР покажуть, кого реально підтримують тернополяни, а хто вже їм набрид своїми партійними інтригами.

І ще. Партія «Свобода» наступила сьогодні на власні граблі. Саме вона завше домагалася свого через пікети, гучномовці і крики «Ганьба!». Сьогодні все це пішло в хід з обох «воюючих» сторін всередині самої партії.

PS. Патріотизм - це не вишиванка, не показові ходіння в церкву і не биття кулаком в груди. Патріотизм - це спосіб життя СПРАВЖНІХ українців.»

 

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ