Читайте нас в соціальних мережах

«Народний депутат повинен виконувати свої обов’язки чесно та гідно!» - Ігор Побер

Вівторок, 02 травня 2017 19:40
Про корупцію та хабарництво у Верховній Раді України спілкувались із народними обранцями у прямому ефірі 112 каналу.

Зокрема, особливу увагу приділили питанню «оплати політичної гнучкості», лобіювання законопроектів та зміну політичних вподобань.

Як зазначив народний депутат від БПП з Тернопільщини Ігор Побер, такі схеми були притаманними попереднім скликанням, однак сьогодні цього не відбувається:

- Я пройшов в парламент по списку. І в 1, і в 2 каденції я завжди голосував і голосую так, як фракція. Ніякої гнучкості чи лобіювання в мене немає. Однак, що стосується переходу в інші політичні сили, пам’ятаю, коли я прийшов у Верховна Раду в 2012 році, одразу після оприлюднення результати виборів, до мене приходили і пропонували їхати в Київ, зустрічатись із славнозвісним Клюєвим і говорили про суму в декілька мільйонів доларів, щоб перейти в «Партію регіонів». Звісно, я не погодився. Згодом, вже під закінчення каденції, були подібні пропозиції. Депутатам VIII скликання такі речі не притаманні, - наголосив Ігор Побер.

За словами народного обранця, головне в політичній діяльності - відповідальність перед своїми виборцями, людьми, які довірили свій голос:

- Честь та те, що люди тобі довірилися – не продається. Згадати той випадок, коли колишній генеральний прокурор Віктор Шокін оприлюднив відео, на якому «радикал» розповідав скільки коштуватиме депутатський запит чи звернення. Такого бути не може і зараз такого немає. Скільки запитів та звернень за дві свої каденції я зробив – ніколи на цьому не заробляв. За гроші і мови бути не може, адже люди звертаються до тебе і ти як депутат повинен їм допомогти, - розповів Ігор Побер.

 

Коментарі  

0 #1 Олько 03.05.2017, 11:06
Тому і став депутатом бо по списках пройшов. Люди б не вибрали!
Скарга

Додати коментар