Читайте нас в соціальних мережах

Що думає про заочний арешт Яценюка його однопартієць Роман Заставний?

Понеділок, 03 квітня 2017 08:34
Народний депутат Роман Заставний прокоментував заочний арешт Російською Федерацією лідера партії "Народний фронт" Арсенія Яценюка.

– Дивний, шизофренічний спосіб Російської Федерації дискредитувати Арсенія Яценюка на міжнародній арені – його заочний арешт – мене зовсім не засмутив, – сказав Роман Заставний. – Навпаки, навіть підняв дух. Адже якщо зовнішній агресор так оцінює роль лідера "Народного фронту", значить: все, що робила наша політична сила в останні три роки щодо обороноздатності України, енергетичної незалежності, санкції проти Росії, – правильні кроки. Така позиція нашої партії принесла неабиякі неприємності зовнішньому ворогу. Знаково, що Кремль бачить своїм ворогом не президента України, не прем'єра, а саме колишнього прем'єр-міністра Арсенія Яценюка. Він навіть не є народним депутатом, але майже щотижня зустрічається з першими особами держав світу. При чому статус цих візитів – не нижче рівня прем'єр-міністра. Арсеній Петрович є серйозним лобістом України закордоном. Це надзвичайно дратує Кремль.

Нагадаємо, російський суд виніс рішення про заочний арешт колишнього прем'єра України Арсенія Яценюка у зв'язку з тим, що він 21 лютого 2017 року оголошений в міжнародний розшук. Російські слідчі звинувачують лідера "Народного фронту" за статтями "участі у збройній групі", "умисне вбивство за обтяжливих обставин". У вересні 2015 р. голова Слідчого комітету росії О. Бастрикін заявив про нібито участь українського прем'єра А. Яценюка у бойових діях у Чечні наприкінці 1994-го - початку 1995 років. До слова, у той час 20-річний Арсеній Яценюк був студентом юридичного факультету Чернівецького університету.    

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ