Читайте нас в соціальних мережах

Зборівські депутати райради підтримали звернення щодо підтримки торгівельної блокади ОРДЛО

Середа, 15 березня 2017 15:19
Звернення до Президента України, Верховної Ради та Кабінету Міністрів стосовно блокади торгівлі з терористами в Луганській і Донецькій областях сьогодні було прийняте на черговій сесії Зборівської районної ради.

Серед тих, хто підтримав звернення були і представники фракції «Українського об’єднання патріотів - УКРОП», які одноголосно проголосували за припинення будь-яких торгівельних відносин із сепаратистами та окупантами.

- Сьогодні під час сесії на голосування було подане звернення до Верховної Ради, Кабінету Міністрів та Президента України стосовно підтримки торгівельної блокади. Наша фракція проголосувала повним складом. До нас долучились і представники інших політичних сил, зокрема від «Свободи» та «Батьківщини». БПП утрималось – від них проголосував лише один депутат для того, щоб проект стосовно звернення пройшов, - розповідає голова Зборівського УКРОПу Василь Николишин.

І хоч звернення набрало необхідну кількість голосів, «за» проголосував 21 депутат, однак його вдруге намагались заблокувати:

- Близько місяця тому я вперше ініціював звернення, однак його заблокували. Одна із причин полягає в тому, що на минулій сесії ми їздили до Києва на підтримку блокади, тому не всі із нашої фракції змогли проголосувати за підтримку звернення. Друга причина – заблокувала звернення місцева влада, яка цього разу також намагалась це зробити. Однак зібрався повний склад партії і це дало змогу прийняти проект щодо звернення, - коментує Василь Николишин.

До слова, подібні звернення стосовно торгівельної блокади із окупованими територіями ОРДЛО прийняла і Тернопільська обласна рада.

 

Коментарі  

-1 #2 Василь 19.03.2017, 11:46
Друже місяць тому я особисто зареєстрував це звернення в Районній раді , але завдяки зусиллям місцевої влади воно не пішло навіть на президію ради.Тоді з голосу ми не подали , тому , що я в той час був на мітингу стосовно блокади торгівлі з терористами в Луганській і Донецькій областях, а подала його свобода.
Друже якраз завдяки цим 3 людям із фракції УКРОПу це звернення пройшло тому, що на минулій сесії коли нас не було це звернення не пройшло і немало такої підтримки.
А в статі пише ,що ми його повністю підтримали.І непотрібно когось тут ображати "брехунами" якщо ти не володієш ніякою інформацією стосовно цього звернення.
А те що ми не робимо із сесії Районної ради цирк і балаган не означає що можна обзивати депутатів "глухонімими".
В наступний раз як захочеш , щось сказати будь-ласка уточняй інформацію .
Скарга
+1 #1 саша 15.03.2017, 18:26
Читаю і дивуюся брехні Николишина" Близько місяця тому я вперше ініціював звернення, однак його заблокували." Та ти його навіть не зареєстрував."Н аша фракція проголосувала повним складом." Яка фракція. Вас є троє чоловік.І то при першому голосуванні один із ваших утримався. Перший раз дане звернення ініціювала "Свобода" і другий раз знову ініціювала "Свобода".І не до вас долучились, а ви долучились. Ви ж глухонімі депутати. Слава брехунам.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ