Читайте нас в соціальних мережах

Укропівці у Борщівській райраді наполягли на прийнятті звернення щодо блокади торгівлі з окупованими територіями

Середа, 15 березня 2017 14:58
У вівторок, 14 березня, депутати Борщівської районної ради прийняли звернення до керівництва держави щодо підтримки блокади торгівлі з тимчасово окупованими територіями.

Автором запропонованого проекту став депутат від партії «УКРОП» Володимир Яблонько.

- За моїм поданням прийняли в порядок денний звернення щодо блокади. Воно спочатку стояло під номером 33, але депутати самі виступили з пропозицією поставити його першим, що і було підтримано. Почалося обговорення і депутати хотіли внести правки, проте в результаті голосували за ту редакцію, в якій початково запропонував я, - розповідає депутат Борщівської районної ради Володимир Яблонько.

Обговорення тексту затримувало голосування, а зважаючи на актуальність питання, рішення потрібно було прийняти оперативно. Тому слово на сесії взяв депутат облради від «УКРОПу» Андрій Ратушняк.

- Я виступав, тому, що депутати з інших фракцій хотіли «заговорити» питання, хотіли його правити і мені довелося втрутитися. Я звернувся до них з тим, що немає часу відтягувати це питання на інші дні і його треба прийняти невідкладно. Тим паче, що депутати могли скористатися своїм правом на внесення звернення у такій редакції, яку вважали правильною, проте цього не зробили, надійшло лише наше звернення, - говорить Андрій Ратушняк.

Запропонована позиція «укропівців» була прийнята і звернення отримало необхідну підтримку на сесії – 28 голосів.

 

Додати коментар