Читайте нас в соціальних мережах

Укропівці кличуть тернополян висловити свою позиції щодо торгівлі з окупованими територіями

Вівторок, 14 лютого 2017 19:37
21 лютого, о 9:00, під стінами Верховної Ради в Києві відбудеться мітинг «СКАЖИ «НІ» БІЗНЕСУ НА КРОВІ ГЕРОЇВ».

Долучитися до заходу тернополян запрошує місцевий осередок партії «Українське об’єднання патріотів - УКРОП».

Приводом акції стали торгівельні відносини з окупованими територіями, у той час як вони завдають непоправної шкоди цілісності та безпеці України, стають винуватцями смертей наших захисників. Політична партія «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» разом із волонтерами, активістами та учасниками АТО вимагатиме:

  •                  Ухвалити закон про статус окупованих територій, який має заборонити вести економічні відносини з ОРДЛО;
  •                  Створити тимчасову слідчу комісію з перевірки двостороннього товарообігу між окупованими територіями Донбасу та Україною.

У 2015 році Президент України Петро Порошенко пообіцяв, що Україна не фінансуватиме терористів. Натомість на третьому році війни влада не лише не поборола контрабанду, яка йде з ОРДЛО, а й активно торгує з окупантами. Україна постачає так званим ЛНР та ДНР електроенергію, воду, платить мільярди гривень за вугілля та інші товари. Терористи «повертають» нам кулі та труни з нашими захисниками. Як це припинити?

- Якщо в когось є сумніви, чи потрібен цей закон, чи зможе Україна обійтися без вугілля та електрики від терористів, – подивіться в очі бійцям, вдовам і матерям, сини яких зараз у полоні! Їм байдуже, хто й скільки коштів втратить від блокади, адже їхнє горе не компенсувати ніякими грошима, - переконаний голова обласної організації партії «УКРОП» Андрій Цибульський.

Також зауважують, що лише за 2015 рік із непідконтрольної території вивезли 16 мільйонів тонн вугілля, а 47% вартості за антрацит отримують терористи, як податок за постачання палива в державні компанії «Центренерго». Сума тіньових прибутків наближених до влади олігархів сягає понад шість мільярдів гривень на рік.

Зголоситися на участь, а також поставити додаткові питання, можна за номером 0968902530.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ