Читайте нас в соціальних мережах

Без районної влади та чиновників у Вишнівецькій громаді відбулася перша сесія новообраних депутатів та голови – Володимира Кравця (фоторепортаж)

Середа, 28 грудня 2016 15:31
Вражаючий результат показала партія «Добрий самарянин» у Вишнівецькій громаді, адже окрім впевненого лідерства Володимира Кравця, партія отримала і 24 мандати із 26 можливих.

28 грудня у Вишнівці відбулася перша сесія новообраної ради. Члени виборчої комісії зачитали результати голосування та імена депутатів, які увійшли до ради. Представили і нового голову громади. Свої повноваження новому очільнику об’єднання Володимиру Кравцю передав його попередник Олег Стефанський, із побажаннями успіхів та наснаги. У свою чергу очільник партії «Добрий самарянин» подякував за плідну працю Олегу Петровичу.

Володимир Кравець склав урочисту присягу та прийняв вітання від представників духовенства і депутатів.

- Від імені виборців, які проголосували за вас, від депутатського корпусу, від себе особисто хочу привітати і вірю, що ви будете гідним очільником нашої громади. Даруємо вам булаву, яка є символом не тільки влади, але й довіри. Ми знаємо вас як хорошого господаря, не словом, а ділом довели свою відповідальність, – привітав новообраного голову депутат селищної ради Євген Табачук.

- Шановні депутати, я вас усіх вітаю з обранням, повірте, що люди обрали не просто вас, не просто мене, а голосували за краще майбутнє. Я сподіваюся, що громаді не доведеться цього чекати 10 чи 15 років, а ми досягнемо успіхів уже найближчим часом, - звернувся до присутніх Володимир Кравець.

Очільник партії «Добрий самарянин» також розповів, що новий рік для громади розпочнеться із формування профільних комісій, а також потужного Комунгоспу, який займатиметься питаннями не лише селища, а й усіх сіл, що увійшли до громади.

На першій сесії депутати під головуванням Володимира Кравця обрали лічильну комісію та секретаря ради - Ірину Брегу.

Варто додати, що представник «Блоку Петра Порошенка» Юрій Головатюк набрав на виборах на пост голови громади всього 2%. А жоден представник цієї політсили не спромігся стати депутатом ради. Тому перша сесія ради Вишнівця відбулася без участі опального керівника Збаразького району Анатолія Качки чи будь-якого іншого чиновника РДА. 

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ