Читайте нас в соціальних мережах

Тернополяни увійшли до складу двох керівних органів партії «УКРОП» (фоторепортаж)

Понеділок, 28 листопада 2016 09:19
Одразу чотири представники Тернопілля увійшли у керівні органи політичної партії «Українське об'єднання патріотів – УКРОП».

Минулого тижня в Києві ХІ з'їзд «Українського об'єднання патріотів – УКРОП» затвердив склад нових керівних органів партії. Участь у з’їзді взяло 422 делегати обласних та Київської міської організацій партії, а також народні депутати, представники посольств Болгарії, Литви, Румунії, Німеччини, США, Національного демократичного інституту міжнародних відносин (NDI).

Делегати  затвердили склад Політичної ради партії та Комісії партійного контролю. Згідно з положеннями нового статуту, до Політичної ради увійшли голови обласних організацій «УКРОПу» (за посадою) та по два представники від кожної області та міста Києва. Політична рада нараховує 75 членів. До складу ради партії увійшло і троє представників Тернопільщини: Андрій Цибульський, Інна Вовчок та Андрій Ратушняк.

- З’їзд традиційно був проведений дуже демократично, пропозиції і думки партійців віталися. Оскільки ми були обрані членами Ради партії, то це вивело нас на новий рівень, вкотре довело, що усі регіони є рівносильними у партійній структурі «УКРОПу». Тобто ми тепер маємо вже безпосередню можливість впливати на розвиток партії, спілкуватися з керівництвом, перебувати з ними за, так би мовити, круглим столом. Для нас, обраних від Тернопільщини - це важливо і дуже відповідально, - наголосила депутат Тернопільської обласної ради від партії «УКРОП» Інна Вовчок.

Крім того, під час ХІ з'їзду була створена Ревізійна комісія, яка має проводити фінансовий аудит діяльності «УКРОПу» та його структурних утворень. Шляхом рейтингового голосування до складу комісії були обрані 7 осіб. Тернопільські партійці дуже пишаються тим, що до цієї сімки, обраної з усієї України, увійшов і представник Тернопільщини Володимир Будзінський.

 

Додати коментар