Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільські «укропівці» вважають позитивним обрання Ігоря Коломойського головою контролюючого органу партії

Неділя, 27 листопада 2016 10:13
Під час XI з’їзду «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» 25 листопада в Києві до лав партійців вступив колишній голова адміністрації Дніпропетровщини Ігор Коломойський.

Він перебуває на партійному обліку в одній з районних організацій міста Києва.

Делегати з’їзду обрали Ігоря Коломойського головою Комісії партійного контролю («партійного суду») – постійного контрольно-ревізійного органу, який контролює та перевіряє дотримання вимог статуту, програмних документів, партійної дисципліни та етики членами партії, її статутними органами та керівництвом. За відповідне рішення проголосували 419 делегатів.

- Всі були приємно враженні кандидатурою пана Коломойського, підсвідомо всі чекали, що рано чи пізно Ігор Валерійович захоче вступити в партію і працювати разом з нами. Всередині партії були певні розбіжності щодо подальшого розвитку і я гадаю, що з приходом пана Коломойського до одного із керуючих органів, ця нестабільність зникне і партія буде цілком ритмічно розвиватися. Своїм авторитетом, своїми знаннями і вміннями він буде направляти партійців у правильне русло, - переконаний голова Тернопільського обласного осередку партії «УКРОП» Андрій Цибульський.

Тернопільський «укропівець» також зауважив, що Комісія партійного контролю є головним контролюючим органом і має у своїх повноваження навіть відміну рішень Політради партії, у тому випадку, якщо вони не відповідають Статуту. За таких умов, Ігор Коломойський стане третейським суддею не тільки для партійців, але й партійного керівництва.

Також у Комісію партійного контролю окрім головиІгоря Коломойського, увійшли інші відомі особистості - письменник Василь Шкляр, народний депутат України Віктор Шевченко, народний депутат України Віталій Купрій та народний депутат України Ірина Констанкевич,.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ