Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільські «укропівці» висувають своїх кандидатів на вибори у семи громадах

Четвер, 03 листопада 2016 13:47
Місцеві організації партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» братимуть участь у перших виборах депутатів сільських, селищних, міських рад об'єднаних територіальних громад (ОТГ) та відповідних сільських, селищних, міських голів, що відбудуться 11 та 18 грудня 2016 року в 22 областях України.

Таке рішення одноголосно ухвалили під час Х з’їзду партії в Києві 2 листопада.

«УКРОП йтиме на вибори в об’єднаних територіальних громадах. Це перші серйозні вибори після виборів 2015 року, які були успішними для нашої партії. Ми ставимося до них з усією серйозністю і маємо намір не просто брати участь, а й перемагати», – наголосив під час з’їзду голова політради партії УКРОП, народний депутат Тарас Батенко.   

Кандидатів для участі у виборах висуватимуть на конференціях місцевих парторганізацій. Рішення конференцій погоджуватиме Політична рада партії.

Як відомо, Центральна виборча комісія призначила на 11 грудня місцеві вибори в 41 об’єднаній територіальній громаді. 18 грудня вибори відбудуться в 143 ОТГ.

Тернопільські «укропівці» висувають своїх кандидатів у Борщівській, Залозецькій, Більче-Золотецькій, Великодедеркальській, Гримайлівській, Коцюбинській, Вишнівецькій об’єднаних громадах. До прикладу, «УКРОП» на Борщівщині представить діючий депутат обласної ради Андрій Ратушняк.

- Ми не зосереджені на тому, аби «покрити» найбільшу кількість громад в області, натомість, нас цікавить «якість», тобто пізнаваність, відповідальність, бажання працювати тих людей, які представлятимуть «УКРОП» на місцях. У своїх кандидатах ми впевнені і будемо їх підтримувати усіма силами, - наголосив голова ТОО партії «УКРОП», депутат обласної ради Андрій Цибульський.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ