Читайте нас в соціальних мережах

«Інтер» веде гібридну війну проти українських політиків», - Роман Заставний

Середа, 14 вересня 2016 18:40
У подіях, що розгортаються навколо телеканалу «Інтер», озвучили ще одну сторону конфлікту.

Про свою позицію заявила партія «Народний фронт» на чолі з Арсенієм Яценюком.

Оскільки після поширення переписки екс-продюсера «Інтера» Марії Столярової її співпраця з проросійськими діячами стала явною, чимало бруду телеканал пролив і на українських політиків, зокрема членів «Народного фронту». У свою чергу представники партії Яценюка наголошують, що інформаційна політика «Інтера» – це гібридна війна, яку кремлівський агресор розгорнув не тільки на Сході України. Дискредитуючи українських політиків, які намагаються повернути мир в державі, телеканал розхитував внутрішню ситуацію в Україні, зазначив народний депутат від фракції «Народний фронт» Роман Заставний.

«Оприлюднення переписки М.Столярової підтверджує, що телеканал «Інтер» виконував побажання агресора, тобто Російської Федерації, по дискредитації певних політиків, які займали принципову позицію щодо війни з Росією. І перед ними стояло чітке завдання дискредитувати партію «Народний фронт» і безпосередньо її лідера Арсенія Яценюка», пояснює Роман Заставний. На щастя, Арсеній Яценюк поламав плани Кремля, добровільно передавши Кабмін Гройсману.

Із переписки Марії Столярової видно, що її поплічниками в українському парламенті були депутати Добродомов, Каплін та Борислав Береза, адже в листах вона називає їх своїми проектами.

«Народний фронт» звернувся в прокуратуру, СБУ та Антикорупційне бюро, щоб розслідувати і покарати тих, хто впливає на інформаційну політику «Інтера». Також партія просить Генпрокуратуру розібратися у зв’язках Марії Столярової з вищеназваними народними обранцями.

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ