Читайте нас в соціальних мережах

Роман Заставний пояснив, чому не всі підтримали спецконфіскацію майна екс-президента

Четвер, 01 вересня 2016 15:05
Верховна Рада не проголосувала повним складом за спецконфіскацію майна Януковича, бо деякі народні депутати мають на ці гроші свої плани.

Це тернопільським ЗМІ повідомив обранець від "Народного фронту" Роман Заставний. Він пояснює, з рахунків колишнього президента мали зняти 40 млрд.грн. і направити їх на оборону, виплати бюджетникам і подальшого впровадження реформ.

Як заявив Роман Заставний, дехто вважає, що чим гірша сьогодні ситуація в державі, тим у них більші шанси прийти до влади через рік-два. Це найбільша помилка тих партій, які працюють на дестабілізацію ситуації, шукаючи маразматичні передумови, щоб щось не зробити.

«Якщо зараз не вивести країну з кризи, не буде ніякого шансу для жодної партії залишитися в парламенті, крім "Опозиційного блоку". Дехто, мабуть, також надіється, що зараз посприяє, аби ці гроші не конфіскували, а через певний час, за допомогою суду, повернуть майно Януковичу й отримають з цього щедру комісію», – думає Роман Заставний.

 Народний обранець з колегами з «Народного фронту» попросили Антикорупційне бюро взяти під контроль гроші екс-президента, щоб їх не вивезли з України.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар