Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільщина має «рідного» голову партії «УКРОП» (фото)

Субота, 16 липня 2016 10:53
Новообраний голова політради Українського об’єднання патріотів «УКРОП» Тарас Батенко відвідав Тернопіль і поспілкувався з місцевим активом.

Наш край пану Тарасу окремо близький, адже тут, народилися його мати, живе багато друзів і родина.

Тарас Батенко – народний депутат від сусідньої Львівщини. На думку голови Тернопільського обласного осередку парії «УКРОП» Андрія Цибульського, це є позитивом для нашого краю, адже лідер політичної сили буває тут часто, знайомий з особливостями тернопільського регіону, а головне – його проблемами. Саме на регіональній проблематиці і акцентує Тарас Батенко, на його думку, кризові ситуації потрібно попереджати, а не розбиратися з наслідками, як це сталося у Львові.

- У Львові «УКРОП» займався проблемою Грибовицького сміттєзвалища протягом довгого часу, поки не сталася трагедія. Ми били на сполох, Садовий на це не реагував. В результатів троє людей загинуло, серед яких член нашої партії, депутат районної ради і кандидат у мери Андрій Вненкевич і ми цього не пробачимо, - говорить Тарас Батенко.

Лідер партії звернувся до тернополян із проханням знайти такі теми, проблеми на регіональному рівні, які вони могли би «осідлати», концептуально обговорити і з допомогою центрального керівництва партії – вирішити.

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ