Читайте нас в соціальних мережах

У міськраді Тернополя з’явиться «народний» кабінет

Вівторок, 12 липня 2016 12:19
Поміж кількох сотень кабінетів, що належать міськраді Тернополя, як виявилось, немає місця депутатам. Про це сьогодні під час позачергової сесії міськради заявив депутат Іван Зінь.

- Нещодавно я подав депутатське звернення щодо виділення для робочих потреб депутатів окремої депутатської кімнати. Аби виконавчий апарат міської ради зрозумів, що це не поодинока забаганка депутата Зіня,  попрошу головуючого поставити на голосування відповідне доручення сесії,- сказав під час виступу Іван Зінь.

Народний обранець переконаний, що не лише чиновники мають потребу в окремому кабінеті,а  й депутати, які регулярно проводять прийоми громадян, засідання фракцій, постійних комісій і т.д.  Тому, для виконання своїх обов’язків, депутати не повинні просити у чиновників звільнити те чи інше  приміщення на кілька годин, а повністю ним розпоряджатися.

- Прошу доручити виконавчому апарату міської ради у місячний термін виділити для потреб депутатів окремий кабінет  в головному корпусі Тернопільської міської ради (вул.Листопадова, 5),- зачитав свою вимогу депутат Іван Зінь.

Депутати міськради підтримали колегу в даній ініціативі. Відповідно, уже за місяць в міськраді з’явиться окреме приміщення під потреби усіх, без винятку,  народних обранців.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ