Читайте нас в соціальних мережах

Степан Барна більше не очолює «порошенківців» на Тернопільщині, - заява

Четвер, 07 липня 2016 14:09
Голова Тернопільської ОДА Степан Барна більше не є керівником Тернопільської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Про це у соцмережі повідомляє сам політик. Він оприлюднив заяву про зупинення  членства в партії та складання повноважень голови Тернопільської  територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність». Відтак Степан Барна просить представників окремих інтернет-ресурсів припинити спекуляцію довкола даного питання.

 «Шановні Колеги, відповідно до Закону України "Про державну службу" заявив, ще 29 квітня 2016 р., а не сьогодні чи вчора, про складання повноважень голови ТОО "БПП"Солідарність" і призупинення членства. Це саме зробили всі державні службовці даної категорії у Тернопільській області. Але і надалі вся наша команда залишається прихильником ідеології патріотизму, європейського вибору, децентралізації і демократизації України яку пропагує політична партія"БПП"Солідарність". Прошу, представників окремих інтернет-ресурсів припинити спекуляцію довкола даного питання. Вже в липні відбудеться Конференція яка визначиться щодо нового керівника Партії. Дякую за увагу», - коментує ситуацію Степан Барна.

86563

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ