Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільський фігурант «чорної бухгалтерії» Януковича: «Мені важко доказувати свою правоту!»

Вівторок, 31 травня 2016 20:54
Фігурант «чорної бухгалтерії» Партії регіонів, яку сьогодні опублікували журналісти «Української правди», екс-нардеп з Тернопілля Михайло Апостол відреагував на згадку свого імені у скандальній статті.

Нагадаємо, теперішній радник міністра МВС України Арсена Авакова, екс-нардеп Михайло Апостол є одним з основних фігурантів скандалу навколо «чорної» бухгалтерії Партії Регіонів.Житель села Ласківці Теребовлянського району ще буду народним депутатом України отримав 1 млн 420 тисяч доларів від фінансиста ПР Євгена Геллера. Це відбулося у 2012 році. 

Зрозуміло, що Михайло Апостол на своїй сторінці відкинув всі звинувачення в отриманні грошей від ПР. «Просто самому цікаво, з якою метою недобитки Партії регіонів, корупціонери злодії і аферисти сфабулили моє прізвище до "чорної бухгалтерії", - написав пан Михайло на своїй сторінці у Фейсбуці. - Я завжди боровся з ними, борюся в даний час і буду боротися, а також жодного разу не подавав нікому поводу сумніватися у моїх діях. Звичайно, на кону у вас стоять незаконно захоплені млн. га землі державної власності, цукри державної власності, державні сг підприємства та ін. ваші злодіяння і вам простіше мене знищити, ніж працювати по закону, платити податки і т.д. Я прекрасно усвідомлюю, із вашим фінансовим ресурсом, мені важко з вами боротися і доказувати свою правоту. А я і не буду витрачати на це час, нерви і здоров’я, мені соромно і смішно, що ви опустилася так низько. Ви мені рота не закриєте і я, скільки буду мати змогу, стільки буду викривати ваші афери. Для мене важливо, що мені вірять мої рідні, мої друзі, надіюся, керівництво, я чесний перед ними і перед Господом, а не ви і ваші диванні, дешеві писаки.»

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+1 #1 IVAN 31.05.2016, 21:01
Виправте ЩЕ ОДНУ помилку

Доброго дня. Виправте ЩЕ ОДНУ помилку.



У вас помилково написано :
"Куля снайпера влучила над правим оком і на виході пробила блакитну миротворчу каску."
ternopoliany.te.ua/.../...


А правильно буде:
"Куля пробила голубу миротворчу каску, увійшла йому в потилицю і вийшла над правим оком."
Так як написано тут:
nebesnasotnya.in.ua/.../...
life.pravda.com.ua/.../181452
ternopoliany.te.ua/.../...
і на його інтернет-сторінці:
facebook.com/.../...
Це ж саме може підтвердити його батько Володимир Голоднюк :
www.facebook.com/vovan.zba
Дуже важливо, щоб в публікаціях інтернету була правдива інформація про всі обставини загибелі Устима Голоднюка, бо на цій трагедії спекулють різні фальсифікатори, стверджуючи, що стріляли "свої снайпери-майдан івці в своїх майданівців" з готелю “Україна” і в якості "доказу" приводять випадок з Устимом Голоднюком, стверджучи, що з готелю “Україна” снайпер йому попав над правим оком і куля пробила каску на виході з потилиці. Зокрема про це пише канадський фальсифікатор Іван Качановский у своїй фальсифікації" The “Snipers’ Massacre” on the Maidan inUkraine” academia.edu/.../...
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ