Читайте нас в соціальних мережах

До Тернополя на інвестиційний форум приїхало 25 іноземних делегацій (фоторепортаж)

Четвер, 19 травня 2016 16:19
Міжнародний інвестиційний форум «Тернопільщина Invest — 2016» два дні триватиме у Тернополі.

Участь у ньому беруть близько 25 іноземних делегацій із 18 країн світу, 10 міжнародних донорських організацій, представники іноземних дипломатичних установ тощо.

Під час пленарного засідання, яке пройшло під гаслом «Тернопільщина – надійний партнер», презентували інвестиційний потенціал області та успішні інвестиційні проекти. У рамках заходу також підписали угоду про міжрегіональне співробітництво з Тауразьким повітом та Черкаською областю.

«Наше завдання – налагодження контактів між бізнесом і партнерами з інших країн, - зауважив голова ОДА Степан Барна. – Для нас це можливість презентувати свій потенціал. Ми відкриті для всіх, хто хоче працювати, створювати робочі місця та сплачувати податки. Сподіваюсь, що цей захід допоможе налагодити партнерські зв’язки та стане початком спільної роботи».

Після завершення пленарного засідання учасники продовжили роботу у Збаразькому замку, де відбувається офіційна зустріч керівництва держави та області з іноземними делегаціями, керівниками іноземних дипломатичних установ, акредитованих в Україні.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ