Читайте нас в соціальних мережах

У Монастириській міській раді новий депутат від партії «УКРОП»

Вівторок, 17 травня 2016 18:00
У понеділок, 16 травня, під час сесії Монастириської міської ради було представленого нового депутата – Безділь Світлану Сергіївну від партії «Українське об’єднання патріотів «УКРОП».

Обраниця уже приступила до виконання своїх обов’язків та назвали головні напрямки діяльності.

- Ще до того, як я стала депутатом, займалася монастирською школою, оскільки вона, на жаль, є проблемною і потребує допомоги. А другий напрямок – це ліси, нині вразливе місце усієї Західної України, разом із громадськими активістами будемо їх захищати, - говорить Світлана Безділь.

Світлана Сергіївна переїхала на Тернопільщину зі Східної України три роки тому, для неї партія «УКРОП» асоціюється із новою владою, новими принципами та новими засадами. Ці критерії і стали визначальними у питанні вибору політичної сили.

- Світлана увійшла в нашу команду і одразу зарекомендувала себе як ініціативний діяч. З такими людьми дуже приємно і легко працювати, тому ми сприятимемо їй у всіх починаннях і впевнені, що вона є гідним представником «УКРОПу» в Монастириській, - переконаний заступник голови обласного осередку партії «УКРОП», депутат Тернопільської облради Андрій Цибульський.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #3 Світлана 18.05.2016, 23:11
Андрій візьме це зауваження до уваги!
Скарга
0 #2 Світлана 18.05.2016, 23:10
Дуже слушне зауваження Олег Васильович!
Скарга
+2 #1 Олег Васильович 18.05.2016, 22:03
Дуже прикро, що Цибульський А. не правильно відмінює назвуу нашого міста. НЕ "в Монастириській" , а "в Монастириськах"
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ