Читайте нас в соціальних мережах

"Протягуючи законопроекти, вигідні олігархам, коаліція гальмує розгляд важливих ініціатив", – Дмитро Добродомов

П'ятниця, 13 травня 2016 11:16
Нова коаліція розпочала роботу із протягування вигідних кланово-олігархічним групам законопроектів, натомість важливі соціальні ініціативи навіть не вносяться у порядок денний або ж голосування за них провалюються.

Про це повідомив лідер «Народного контролю», секретар Антикорупційного комітету ВРУ Дмитро Добродомов.

Як приклад, він навів законопроект про зняття оподаткування із пенсій (№4542), який уже кілька днів не виносять розгляд, і провал голосування у другому читанні за законопроект (№1591) про відкриту та публічну роботу ВРУ.

«Кланово-олігархічна коаліція не думає про інтереси людей, а лише про інтереси олігархів і своїх підконтрольних ставлеників. Саме тому надважливі законопроекти ігноруються. Наприклад, за законопроект щодо оподаткування пенсій ми могли проголосувати ще два дні тому, однак до його розгляду навіть не дійшли», – констатував парламентар.

Водночас він нагадав, що цього тижня у порядку денному також стоїть важливий законопроект щодо подолання вето Президента для розблокування фінансування профтехосвіти.

«Утім, чи вистачить у коаліції волі відволіктися від виконання умов договорняків та згадати про інтереси людей, побачимо вже сьогодні-завтра», – резюмував Добродомов.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар