Читайте нас в соціальних мережах

Ветерани АТО пообіцяли копати у задницю Кайду та його колег-свободівців (фото, відео)

Вівторок, 10 травня 2016 14:24
Франківські ветерани АТО змусили міського голову та його заступників підписати меморандум з їхніми вимогами.

Круглий стіл учасників АТО з представниками міської влади пройшов у гострих суперечках, але завершився результативно, повідомляє видання «Курс». Ветерани домоглися підписання Меморандуму зі своїми вимогами міським головою Русланом Марцінківим.

Учасникик АТО обурені невиконанням обіцянок міським головою Франківська щодо виділення земельних ділянок учасникам АТО.

Серед вимог Асоціації учасників АТО – підготовка міською владою у двотижневий термін «дорожньої карти» з вирішення нагальних проблем ветеранів: забезпечення житлом, виділення земельних ділянок, медичного забезпечення, працевлаштування, матеріальної допомоги малозабезпеченим сім’ям бійців, створення програми підтримки сімей загиблих.

«Ми Вас будемо копати в задницю, поки ви ні *ера не будете робити», – заявив ветеран АТО та волонтер Андрій Долик.

Міський голова Руслан Марцінків підписав Меморандум та пообіцяв на найближчій сесії міської ради розглянути питання виділення земельних ділянок. Ветерани заявили, що проконтролюють його обіцянки, а в разі невиконання обов'язків будуть вимагати його відставки.

Нагадаємо, що з осені минулого року міськими головою Івано-Франкська обраний представник ВО «Свобода» Руслан Марцінків. Його з заступником з питань архітектури та містобудування став екс-голова Тернопільської обласної ради Олексій Кайда.  

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #2 Харків 17.05.2016, 14:48
"Свобода" прийде - порядок наведе! Схід України за націоналістів а ті,що проти ВО "Свобода" нехай поцілують кобилу у тріщину! Ми до влади всеодно прийдем то ж вдавіться паскуди! Ті,що підтримують РФ а також ДНР/ЛНР можете вже зараз валити з України поки ще є така можливість! Слава NАЦІЇ!
Скарга
-1 #1 Свєта 10.05.2016, 15:23
Поки владу не копати - вони ніхєра не роблять...
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ