Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині набуває популярності ефективний «запобіжний захід» у боротьбі з бездієвими чиновниками

Вівторок, 29 березня 2016 11:50
Усе більше тернополян сприймають діяльність «Народного контролю» як ефективний «запобіжний захід» у боротьбі із бездіяльністю чиновників.

Про це заявив в інтерв’ю одній із радіостанцій уповноважений представник фракції «Громадський рух «Народний контроль» в Тернопільській обласній раді Володимир Болєщук.

Зокрема, він зазначив, що щодня на гарячу лінію «Народного контролю» звертаються десятки людей, які за допомогою журналістів та юристів намагаються вирішити болючі проблеми свого двору, вулиці, села чи району.

Мешканці Тернополя, області переконалися, що в «Народному контролі»  їх вислухають, за необхідністю, журналісти виїдуть на місце з телекамерою, відзнімуть проблему, звернуться по пояснення чи коментар до відповідного чиновника, врешті вболіватимуть за те, щоб люди отримали належні їм послуги.

«Робота «Народного контролю» стала своєрідним запобіжним заходом у боротьбі з бездіяльністю чи неефективною діяльністю  чиновників, –  переконаний Болєщук.  –  Ті, хто вже опинився в полі зорі наших журналістів та юристів, добре знають: якщо за справу взявся «Народний контроль», то проблему варто вирішити швидко і якісно. Інакше – журналісти знову  прийдуть «по твою душу», покажуть тебе у непривабливому світлі на місцевих телеканалах, «надокучатимуть» дзвінками та листами з вимогами вирішити проблему».

Володимир Болєщук розповів про одну із робочих ситуацій, коли самого лише звернення громади до «Народного контролю» вистачило, щоб  представники влади невідкладно вирішили проблему десятків сімей.

«На гарячу лінію «Народного контролю» звернулися представники громади села Васильківці Гусятинського району зі скаргою на те, що у школі припинили безкоштовне харчування дітей. Коли за кілька днів знімальна група разом із депутатом обласної ради виїхала на місце, у школі повідомили, що саме з цього дня  дітей знову почали годувати безкоштовними сніданками. Тобто селом пішов резонанс, що приїде група «Народного контролю» –  і відповідальні особи миттєво прийняли важливе для громади рішення», – зазначив депутат.

Володимир Болєщук закликав земляків і надалі не залишатися байдужими та звертатися до «Народного контролю»: телефонувати на гарячу лінію, приходити на прийом у громадську приймальню (де проводять консультації юрист і помічник народного депутата, лідера «Народного контролю» Дмитра Добродомова), щоб ефективно вирішувати наші спільні проблеми.

Телефон гарячої лінії «Народного контролю»: 0 800 502 945

Адреса громадської приймальні: м. Тернопіль, пр. С.Бандери, 33, 2-й поверх. Прийоми проводяться щочетверга з 14:00 до 18:00.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #2 Народний контролер 30.03.2016, 20:50
Так так злодюга який контролює злодюг
Скарга
0 #1 Qwer 29.03.2016, 14:38
Може б сам Болєщук пригадав як в нього в прийомні люди жили коли він був головою рда,без винагороди нічого непроходило.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ