Читайте нас в соціальних мережах

Допоможіть врятувати життя дружини тернопільського кіборга, який трагічно загинув у боях за Донецький аеропорт

Четвер, 23 листопада 2017 13:50
Марія Вітишин, мати трьох донечок загиблого бійця Івана Вітишина, потребує допомоги. У жінки виявили пухлину, а коштів на лікування у сім'ї немає. 

Про це повідомили волонтери Логістичного центру допомоги бійцям АТО у Facebook. 

– У вересні цього року провели курс хіміо- та променевої терапії, зробили операцію. Тоді ще родина змогла самотужки назбирати необхідну суму. 21 листопада пані Марія поступила в тернопільський обласний онкологічний диспансер на повторні курси "хімії". Скільки доз опромінення знову доведеться приймати, лікарі ще не кажуть. Проте, готують жінку до операції за кілька днів. А необхідних десятків тисяч гривень у сім'ї уже немає, – йдеться в дописі.

Нагадаємо, що український військовик, старший сержант 80-ї окремої аеромобільної бригади, кіборг Іван Вітишин був поранений 19 січня 2015 у новому терміналі аеропорту Донецька, помер 20 січня, в ніч на 21-ше. Вже відходячи у кращий світ, тримав у руках іконку та фотографію дітей. Рідні Івана впізнали його на фото загиблих у терміналі українських героїв, які оприлюднили російські бойовики 22 січня.

Кошти можна перераховувати на картку волонтера Логістичного центру Христини Феціци, або приносити особисто (тел.097-2-055-055). Звіт буде оприлюднено. Реквізити: "ПриватБанк", МФО 305299, Код банку 14360570, Р/р 29244825509100, Поповнення поточного рахунку 4731212700941833, Феціца Христина Миколаївна, на лікування Вітишин Марії.

Коментарі  

0 #2 не важливо 29.11.2017, 09:43
От власне закінчення коментаря дуже влучне......... ...Ви немаєте права нікого судити.Ніхто нічиїм імям не прикривається.З алишаються три донечки яким мама потрібна.Так шкода батько загинув але діти залишилися і їх треба ставити на ноги.Яке було їх спільне життя ніхто не знає і це не наша справа.Людина просить про допомогу а ми якщо можемо мусимо допомогти.Дореч і імям загиблого учасника АТО про якого мова прикривається якраз не Марія а дещо інші люди котрі за життя зовсім його не знали і відверталися.Ду маю що Ви розумієте про кого я кажу.Не варто когось судити бо ніхто не знає що чекає на нього завтра.І ХАЙ КОЖЕН ОГЛЯНЕТЬСЯ НА СВОЇ ГРІХИ!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
Скарга
0 #1 невідомий 24.11.2017, 17:26
Хай їй теперішній "чоловік" допомагає! Покривається ім'ям Кіборга, якого позбавила батьківських прав на дітей, якого залишила самого, бо "гуляла", а тепер допомоги хоче. Невже не соромно перед людьми?! Хіба так можна використовувати його ім'я, коли ти на нього раніше болт забила, а тепер "дружина"???? На сміх людям! Подумай - Бозя каре за витвари !!!!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ