Читайте нас в соціальних мережах

Почала діяти електронна система оплати за проїзд – що варто знати тернополянам

Понеділок, 20 листопада 2017 14:00
З 15-го листопада у Тернополі почала діяти електронна система оплати за проїзд. Відтепер тернополяни та гості міста можуть розраховуватися за проїзд у громадському транспорті персоніфікованою карткою тернополянина або електронним проїзним квитком, який можна придбати у спеціальних місцях продажу.

Також оплачувати за проїзд можна готівкою. Тариф при розрахунку за проїзд готівкою наразі не змінився і становить 3 гривні у тролейбусі та 4 гривні – у маршрутці. Про це повідомили на сайті міської ради.

– Попри технічні нюанси з виготовленням проїзних карток, вже сьогодні електронна система оплати за проїзд працює і ті тернополяни, які отримали "Файну карту" можуть нею розраховуватися, – пояснює очільник Тернополя. – Протягом листопада та грудня оператори електронних систем намагатимуться виготовити якомога більше персоніфікованих електронних квитків та роздати їх мешканцям. Сподіваємося, що до кінця року автоматизована система оплати за проїзд у громадському транспорті міста запрацює повноцінно.

Дізнатися детальніше про "Файну карту" та умови її утримання можна за посиланням: https://fayna-karta.te.ua.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ