Читайте нас в соціальних мережах

Жителів Тернопільщини вкотре просять не "вестися" на відому телефонну аферу

Четвер, 16 листопада 2017 17:58
Жителька села Возилів Бучацького району залишилася без трьох тисяч гривень. Її банківську картку обчистив шахрай, застосувавши давно відому схему.

Як розповіла потерпіла, на її мобільний зателефонував невідомий. Незнайомець представився працівником фінансової установи та повідомив, що електронний гаманець власниці заблоковано. Аби усунути даний недолік необхідно уточнити дані.

Жінка розповіла аферистові всю конфіденційну інформацію, яку потребував банкір для здійснення трансакції. Зрозуміла, що її ошукали, коли прийшло сповіщення про успішне зняття готівки. За допомогою вона звернулась до правоохоронців.

- Вкотре наголошуємо: ніколи, ні за яких обставин не повідомляйте особисті дані невідомим. Інформація щодо карткових рахунків вважається конфіденційною, нею повинні володіти лише власники електронних гаманців. Ніколи не повідомляйте номер банківської картки, термін її дії, ПІН-код або CVV2-код, а також паролі, що надходять в SMS. Якщо дзвонять і уточнюють ці дані, знайте: це спроба шахрайства, - кажуть в головному управлінні поліції.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар