Читайте нас в соціальних мережах

Тернополяни, не відкривайте двері підозрілим людям, які представляються журналістами

Субота, 11 листопада 2017 11:10
Тернополян попереджають про двох чоловіків, які ходять по квартирах та випитують в мешканців інформацію. До обслуговуючих підприємств надійшло декілька дзвінків від мешканців будинків, які ті обслуговують, із інформацією про те, що до них навідувалися підозрілі особи.

— Двоє молодих людей, які представляються журналістами одного із тернопільських засобів масової інформації, обходять квартири і розпитують мешканців про вартість на житлово-комунальні послуги у Тернополі. Ми зв’язалися із керівництвом ЗМІ, яке начебто представляють вказані люди, але нас запевнили, що вони не мають жодного стосунку до вказаних людей. Тому настирливо пропонуємо  тернополянам бути уважними та не відчиняти двері незнайомим людям, а у випадку, коли гість представляється журналістом – вимагати журналістське посвідчення та фіксувати його ім’я та прізвище, — повідомляє "Тернопіль-житлово комунальний".

Якою насправді є мета даних людей, що ходять по квартирах, наразі не відомо. Якщо у когось є інформація про це або ж і у вашу оселю завітали "псевдо-журналісти" – звертайтеся до правоохоронців.

Як нагадують правоохоронці, квартирні крадіжки — найпоширеніший вид злодійства. Перша задача шахраїв — довідатися, коли в квартирі немає нікого з дорослих, для цього вони стежать або випитують у балакучих сусідів. Для цього проводять різноманітні “опитування”, “збори коштів на доброчинність”, “розпродажі” тощо.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ