Читайте нас в соціальних мережах

Жителька Тернопільщини повірила аферистам та лишилася без грошей

П'ятниця, 10 листопада 2017 19:20
У поліції кажуть, що майже не щодня на лінію "102" надходять повідомлення від жителів області, які потерпіли від рук аферистів. Злодії завдяки телефонній розмові викрадають заощадження з банківських карток людей.

 

Розкрити такий вид злочинів надзвичайно важко, оскільки зловмисники одразу знімають готівку, яку надалі відстежити не можливо. Невідомі не залишили осторонь й жительку Козівського району. 35-річна краянка розповіла вже перевірену аферську схему, від якої потерпіла сама.

За словами козівчанки до неї зателефонував невідомий, який представився працівником фінансової установи. Шахрай спершу увійшов в довіру, а потім повідомив, що в банку здійснюється інвентаризації коштів на рахунках, повідомляють в головному управлінні поліції. 

Власниця електронного гаманця нічого не запідозрила та повідомила всі дані, які необхідні були аферистові для здійснення трансакції. Потерпіла зрозуміла, що потрапила на гачок пройдисвіта, коли прийшло смс - сповіщення про успішне зняття готівки в сумі майже 15 000 гривень. За допомогою звернулась до поліцейських.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ