Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі хочуть заборонити цирки та виставки тварин

П'ятниця, 10 листопада 2017 15:27
Тернополяни голосують за заборону розміщення пересувних цирків, зоопарків, звіринців та виставок тварин у нашому місті. Таку петицію зареєструвала Коновалова Юлія 9 листопада.

- Вимагаємо заборонити на території міста Тернопіль розміщення пересувних цирків із використаннями тварин, пересувних зоопарків та виставок із дикими тваринами. Відтепер використання тварин у пересувних цирках є поза законом, раніше були заборонені лише пересувні виставки тварин. Не зважаючи на заборону, цинічні власники пересувних цирків вважають місцеву владу та мешканців Тернополя невігласами - і гастролюють в нас на даний момент, - йдеться в електронній петиції.

Активісти кажуть, що ця заборона діє ще з 2015 року. Мукачеве, Ужгород, Луцьк, Львів, Калуш, Дніпро, Миколаїв, - в цих містах уже заборонили пересувні цирки.

- Тому ще раз просимо міського голову та міськвиконком не надавати дозвіл на розміщення пересувних цирків з тваринами, пересувних звіринців та виставок тварин, адже це є злочинним нехтуванням законами. Надаючи дозвіл на розміщення цих об’єктів ви є співучасниками злочину - жорстокого поводження з тваринами, - говорить автор петиції.

Станом на 10 листопада петицію підписали 40 осіб з 300 необхідних. Петиція: https://e-dem.in.ua/ternopil/Petition/View/807

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+1 #1 Тамара 10.11.2017, 15:53
Ну звичайно, Тернополю не потрібні ні зоопарки, ні цирк, ані театри! Нам головне шашлики по парках жувати!

Нам тільки фестиваль сала, фестиваль самогону, і пиятика потрібна.
Давайте будемо централізовано ковбасу на Театральній площі смажити, в Гідропарку - рибну юшку варити. І більше нічого.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ