Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільщина: Чоловіка, який жорстоко вбив сестру-інваліда та її немовля, посадять на 14 років

Четвер, 09 листопада 2017 13:20
До 14 років позбавлення волі на Тернопільщині засудили вбивцю сестри-інваліда та її малолітньої дитини. Жорстоку розправу він вчинив, перебуваючи у нетверезому вигляді. Життя сестри чоловік забрав умисно, а немовля придушив, заснувши п'яним.

- Державним обвинувачем доведено у суді, що у вересні 2015 року, перебуваючи у стані алкогольного сп‘яніння, житель м. Теребовлі у власному будинку умисно наніс смертельні удари своїй сестрі, інваліду 1 групи дитинства, у голову та залишив її до ранку в безпомічному стані, закривши рот подушкою. Приводом для розправи був начебто крик сестри, що заважав йому дивитись телепередачу, - повідомляють в прес-службі Прокуратури Тернопільської області.

Крім того, у липні 2015 року чоловік , заснувши п‘яним, придушив вагою власного тіла тритижневе немовля. Обидві жертви злочину померли внаслідок черепно-мозкових травм та механічної асфікції. Суд визнав винним обвинуваченого у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст.119 КК України, ч.1 ст. 115 КК України і призначив йому покарання у виді 14 років позбавлення волі.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ