Читайте нас в соціальних мережах

У тернопільському ресторані на хабарі 400 тисяч гривень затримали податківця (фото)

Понеділок, 23 жовтня 2017 20:12
У Тернополі викрили та задокументували злочинну схему по мінімізації штрафів, організовану податківцями. Одного з них сьогодні, 23 жовтня, затримали в тернопільському ресторані на хабарі 400 тисяч гривень.

- З сумки керівника відділення об'єднаної податкової інспекції правоохоронці вилучили одержані ним гроші у якості хабара. Крім того, був затриманий і державний ревізор-інспектор Головного управління Державної фіскальної служби у Тернопільській області, який «забув» внести до акту перевірки деякі порушення, - повідомляє Департамент захисту економіки Національної поліції України.

Поліцейські з'ясували, що під час планової виїзної документальної перевірки працівниками фіскальної служби були виявленні численні порушення, за які правопорушник мав би сплатити до бюджету понад мільйон гривень. А керівник одного з відділень Кременецької ОДПІ ГУ ДФС у Тернопільській області за 400 тисяч гривень неправомірної вигоди погодився вирішити дане питання. Зокрема, «мінімізація» штрафних санкції до 400 тисяч гривень.

- В межах кримінального провадження проводяться санкціоновані обшуки за місцем мешкання фігурантів справи та у приміщеннях податкової інспекції та фіскальної служби, - йдеться в повідомленні, - Наразі встановлюється коло осіб, які також можуть бути причетні до даної корупційної схеми.

З власних джерел сайту "Тернополяни" стало відомо, що у справі фігурує найвище керівництво фіскальної служби області.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Талян 27.10.2017, 15:29
Ось так і живемо на далі. Марно гинула Небесна Сотня.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ