Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі з'явиться сучасний сквер з еко-парковкою (фото)

Субота, 21 жовтня 2017 15:00
Відкритий простір "Скверик на Лозовецькій з еко-парковкою" облаштують в Тернополі. Нещодавно це підтвердив номінаційний комітет "Громадського бюджету".

Там планують створити відпочинково-прогулянкову зону та еко-парковку спільного користування. Розташовуватиметься сквер у колишньому промисловому мікрорайоні, де практично відсутні відкриті рекреаційні простори та у дворах багатоквартирних будинків бракує місць для паркування автомобілів.

- Номінаційний комітет Громадського бюджету сьогодні ОФІЦІЙНО І ПУБЛІЧНО запевнив, що даний проект буде реалізовано за кошти приватної фірми. Це зазначається в офіційному висновку Управління ЖКГ міськради, - повідомив у Facebook Іван Сороколіт.

По вулицях Лозовецькій, Фабричній, Шота Руставелі, Збаразькій відсутні будь-які відпочинкові, паркові, та будь-які і інші рекреаційні зони загального користування, йдеться в описі проекту. Мешканцям даного мікрорайону доводиться добиратись в інші куточки міста для активного відпочинку. Також, мешканці мікрорайону, не мають місць для паркування автомобілів, а вільних земельних ділянок для будівництва великої кількості індивідуальних гаражів немає.

Детальні про проект Відкритий простір "Скверик на Лозовецькій з еко-парковкою загального користування"

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ