Читайте нас в соціальних мережах

Три роки тому в АТО трагічно загинув Герой з Тернополя

Четвер, 19 жовтня 2017 13:01
Три роки тому в бою поліг український фотокореспондент, волонтер та боєць "Айдару" з Тернополя Віктор Гурняк. Він героїчно загинув на Луганщині 19 жовтня в 2014 році.

Віктор був бійцем 24-го батальйону територіальної оборони "Айдар". Вранці 19 жовтня хлопець загинув у бою біля Бахмутки та Смілої. Він вивозив поранених бійців з місця бойових дій і загинув у Луганській області внаслідок обстрілу ворогом.

- Сьогодні три роки, як його не стало. Загинув, вивозячи поранених. Три слова, у яких - все: самопожертва, людяність, мужність, незламність... Задовго до війни, будучи ще зовсім хлопчиськом, він, разом із такими ж завзятими та затятими, знявся у кліпі "Не кажучи нікому". І його роль була пророчою. Він загинув, боронячи Україну. Він пішов, залишивши нам своїх найдорожчих дівчаток, маму, братика, батька, сестру. Він вірить, що нам вдасться здобути те, до чого прагнув. Герої не вмирають!, - пише про Віктора Гурняка тернопільська волонтерка Лілія Мусіхіна.

До слова, Віктор Гурняк посмертно нагороджений орденом "За мужність" III ступеня, став лауреатом у номінації "Людина світла", отримав Орден "Народний Герой України".

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ