Читайте нас в соціальних мережах

Зоозахисники шоковані: Тернополянка тримала в квартирі котів, собак, щурів і голубів серед трупів інших тварин (фото)

П'ятниця, 13 жовтня 2017 09:54
У Тернополі жінка тримала у захаращеній квартирі декілька собак, декоративних щурів, котів та голуба. Тернопільські зоозахисники навідалися туди разом з поліцією і побачене їх шокувало.

 Серед живих тварин активісти знайшли трупи інших, які вже померли. Волонтери громадської організації "Ноїв Ковчег" кажуть, що там стояв жахливий сморід.

- Вчора волонтери разом з поліцією та журналістами нарешті змогли зайти до Анжели, що збирала тварин. Сказати, що там тварини утримумалися в жахливих умовах, то просто промовчати. В захаращенній квартирі живе сама господиня з внучкою. На горах сміття тулились купа тварин. Сморід стояв страшенний від нечистот та трупів тварин, що нудило всіх. Дівчата і досі не можуть відмитись від запаху. Зоозахисники вилучили 3 дорослі собаки, 2 цуцика, декоративних щурів, голуба,і 30, а може і більше котів, - повідомляє у Facebook ТОГО "Ноїв ковчег".

Волонтери кажуть, що люди часто самі віддають жінці тварин і просять цього більше не робити, адже умови в помешканні жахають.

 

Коментарі  

0 #1 Юляпетрівна 14.10.2017, 10:12
Около.... жах.. а скільки онуці років?? ??? Вас не турбує, в яких умовах живе дитина?.... :cry:
Скарга

Додати коментар