Читайте нас в соціальних мережах

Ще одна установа у Тернополі відтепер буде видавати посвідчення водія та реєструвати шлюб

П'ятниця, 13 жовтня 2017 16:30
Відтепер ЦНАПи видаватимуть посвідчення водія і реєструватимуть шлюби. 11 жовтня, Кабінет Міністрів України підтримав ініціативу Мінекономрозвитку щодо розширення переліку адміністративних послуг, які громадяни України можуть отримати у Центрах надання адміністративних послуг.

Таким чином, ЦНАПи тепер зможуть видавати посвідчення водія, перереєстровувати та знімати з обліку транспортні засоби, реєструвати акти цивільного стану, видавати дозвіл на застосування праці іноземців та надавати послуги соціальної сфери.

“Закликаю органи місцевої влади якомога швидше потурбуватися про те, щоб в ЦНАПах їхнього регіону з’явились ці послуги. Водночас, сподіваюсь Міністерство юстиції та Міністерство внутрішніх справ безперешкодно нададуть Центрам усіх регіонів можливість видавати ці документи. Ще раз наголошую: якомога більша кількість адмінпослуг має надаватися в одному місці. Люди не повинні оббивати пороги державних органів, а отримувати швидкий та якісний сервіс”, - наголосив Перший віце-прем’єр-міністр Степан Кубів.

Всього Мінекономрозвитку рекомендує ЦНАПам надавати 106 адміністративних послуг. Як відомо, Міністерство також працює над запровадженням єдиного стандарту обслуговування в усіх Центрах. До стандартів, наприклад, належить швидкість обслуговування - 15 хвилин від входу клієнта до завершення отримання послуги.

За матеріалами сайту Тернопільської ОДА.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ